Sommerskole for sangere og korledere

Sommerskolen afholdes lørdag d. 27.7. – fredag d. 2.8. 2019 på Rønde Høj- og Efterskole, der ligger på det skønne Djursland.
Sommerskolen er for korledere på alle niveauer, der ønsker en uge i dejlige omgivelser med inspiration fra dygtige undervisere, tid til faglig fordybelse og kollegialt samvær.
Sommerskolen er for sangere M/K i alderen 13-29 år, der har lyst til at arbejde med en række af landets bedste instruktører og møde andre unge, der elsker at synge i kor.
 
På Sommerskolen møder du en række af landets dygtigste undervisere.

Oplysninger om undervisere og tilmelding følger snarest.

Ledelsesteam

Kristine Vad, kursusleder - korledere
Anne Lise Quorning, kursusleder - sangere

Pris

Prisen for Sommerskolen omfatter heldagsundervisning, alle materialer og aktiviteter, indkvartering og fuld forplejning. Korledere indkvarteres i enkeltværelser med bad, linned og håndklæde. Korsangere indkvarteres tre sammen på værelser med adgang til bad og medbringer selv lagen, sovepose/linned og håndklæde.

Pris korledere: 4.950

Pris korsangere: 2.450

Pris korledere - udeboende studerende (5 pladser): 3.450

Pris korsangere - udeboende studerende (10 pladser): 1.750

Bliv medlem

Sommerskolen er et af Folkekirkens Ungdomskors medlemstilbud, og deltagelse i Sommerskolen forudsætter derfor, at dit kor eller du selv er medlem. Enkeltpersoner kan blive medlemmer for 200 kr. for et år. Bliv medlem her www.medlem.fuk.dk eller kontakt sekretariatet, hvis du har spørgsmål til medlemskab.

Kontakt

For yderligere oplysninger om Sommerskolen kontakt Anne Lise Quorning: alq@fredenskirken.dk/ 51 24 47 54 eller Folkekirkens Ungdomskors sekretariat: sekretariat@fuk.dk/ 21 79 35 31.