Sommerskole 2021

Sommerskolen og U-Camp 2021 finder i år sted i corona-sikre rammer på Løgumkloster Højskole i dagene:

SØNDAG 25. JULI – LØRDAG 31. JULI 2021 (SOMMERSKOLEN) og
TORSDAG 22. JULI – LØRDAG 24. JULI 2021 (U-CAMP) - (læs om U-Camp nederst på siden).

Sommerskolen har i år disse tre linjer:

KORLEDERLINJEN henvender sig til korledere på alle niveauer, der ønsker en uge i skønne omgivelser med inspiration fra dygtige undervisere, tid til faglig fordybelse og kollegialt samvær. Tilmeld dig Korlederlinjen

SANGERLINJEN er for korsangere i alderen 13-29 år, der har lyst til at arbejde med en række af landets bedste instruktører og møde andre unge, der elsker at synge i kor. Tilmeld dig Sangerlinjen

ORGELLINJEN hvor unge organister mellem 13-29 år kan få undervisning af nogle af de dygtigste instruktører og møde et fællesskab af andre unge med passion for det særlige instrument. Tilmeld dig Orgellinjen

OBS: Tilmeldingsfristen for alle tre linjer er 14. maj 2021.

Hent folder om Sommerskolen 2021

PRIS OG TILMELDING
Tilmelding og betaling skal ske individuelt og senest 14. maj 2021. Tilmeldingen er først gyldig ved betaling og er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Tilmeld dig via linket ud for den enkelte linje herover.

Alle er velkomne på Sommerskolen. Hvis du ikke er medlem af Folkekirkens Ungdomskor, betales 200 kr. ekstra for at deltage – beløbet svarer til et personligt medlemskab. Vær opmærksom på, at du sagtens kan være medlem uden at være klar over det, hvis du f.eks. synger i et kirkekor eller er med i en orgelklub, som er medlemmer via deres kirke.

Bliv medlem på medlem.fuk.dk eller kontakt sekretariatet for information om medlemskab.

Prisen for Sommerskolen 2021 omfatter heldagsundervisning, alle materialer og aktiviteter, indkvartering og fuld forplejning. Korledere indkvarteres i enkeltværelser med bad, linned og håndklæde. Korsangere indkvarteres flere sammen på værelser med adgang til bad og medbringer selv lagen, sovepose/linned og håndklæde.

Pris for medlemmer:

UNGE ORGANISTER 2.495 KR.
KORSANGERE 2.495 KR.
KORSANGERE – UDEBOENDE STUDERENDE (10 PLADSER) 1.795 KR.
KORLEDERE 4.995 KR.
KORLEDERE – UDEBOENDE STUDERENDE (5 PLADSER) 3.495 KR.

Du skal betale til Folkekirkens Ungdomskors konto i Nordea:

Reg.nr. 2450 konto-nr. 3495 188 042.

Der skal foretages én indbetaling pr. deltager med angivelse af deltagerens navn som ’tekst til modtager’. Dette er meget vigtigt så fortæl det også til kirkekontor eller andre, der står for indbetaling.

 

U-Camp er et 3-dages ungdomsleder-kursus for unge i alderen 16-22 år, hvor man lærer om samarbejde og teambuilding. Gennem debat og gruppearbejde sætter vi fokus på kommunikation, ansvar, tillid, tolerance og respekt. Alt dét der skal til for at blive en god ungdomsleder. Det er gratis at deltage på U-Camp.

Er du interesseret., så skriv til Anne Lise Quorning på alq@fredenskirken.dk. Sidste frist er 14. maj 2021, men vent ikke så længe, for pladserne fordeles efter først-til-mølle.

Download flyer om U-Camp 2021