Sommerskolen

For sangere, korledere og unge organisdter

Start: 26. juli 2020 09:00
Slut: 1. august 2020 16:00

ORKESTEREFTERSKOLEN, BISGÅRDMARK 18, 7500 HOLSTEBRO

Sommerskolen er ét af Folkekirkens Ungdomskors mest elskede tilbud. Det er en helt fantastisk stemning, der indfinder sig, når 60 unge sangere og 20 korledere arbejder passioneret med god musik i seks dage og nætter – hver for sig, på tværs og i samlet flok.

I 2020 præsenterer vi en spændende udvidelse på den traditionsrige sommerskole, når Folkekirkens Ungdomskor indgår i et nært samarbejde med Orgelklubben. Vi kan derfor som noget helt nyt udbyde en ORGELLINJE for unge organister m/k 13-29 år, som vil modtage soloundervisning, holdundervisning med andre organister og i fag på tværs. Desuden er der de to eksisterende linjer:

KORLEDERLINJEN (korledere på alle niveauer, der ønsker faglig fordybelse, ny inspiration og kollegialt samvær).

SANGERLINJEN (sangere m/k 13-29 år, der har lyst til at arbejde med en række af landets bedste instruktører og møde andre unge, der elsker at synge i kor).

Sommerskolen 2020 byder på endnu et spændende samarbejde, når vi flytter til nye rammer på OrkesterEfterskolen, der har alle de instrumenter og musikalske rammer, som en sommerskole kan drømme om. Så I kan godt glæde jer – det bliver en helt fantastisk uge!

Læs mere om Sommerskolen hvis du er korsanger, hvis du er korleder

Download pjece om sommerskolen

Tilmeldingsfristen til Sommerskolen er 15. maj 2020.