10. december 2018

Nyhedsbrev december 2018

VÆR VELKOMMEN

Et forrygende og veloverstået jubilæumsår er ved at rinde ud. Fra Folkekirkens Ungdomskors hovedbestyrelse, korkonsulenter og sekretariat skal der lyde en stor tak for opbakning og indsats rundt i hele organisationen – for at være med til at festligholde 50-års jubilæet med korsang og alt, hvad der hører sig til.
Vi glæder os til årene, der kommer og til at se jer – til koncerter, til kurser, til møder osv.
Allerede fredag den 8. og lørdag den 9. marts 2019 er der den bedste anledning til at være sammen igen– på Folkekirkens Ungdomskors årsmøde, som denne gang holdes på Musisk Center Askov. Her er der rig mulighed for at drøfte og dermed præge, hvordan Folkekirkens Ungdomskors fremtidige arbejde bør forme sig.
På programmet er bl.a. oplæg om korarbejdets udvikling, om muligheder og udfordringer, når forskellige institutioner som kirke, skole, sangcenter osv. mødes samt workshop med ny musik af Christian Præstholm. Alle medlemmer er velkomne og vi håber at se så mange som muligt af jer. Se nærmere oplysninger om tilmelding, pris osv. på www.fuk.dk. Bemærk tilmelding til sekretariat@fuk.dk og fristen er den 8. februar 2019. På gensyn.

LAD DET KLINGE SØDT I SKY
Har I endnu ikke tilmeldt jer Norbusangfestivalen, som i 2019 finder sted i perioden 5.-9. juni i Borgå, Finland, er det stadig muligt, idet tilmeldingsfristen er blevet rykket til 30. december. Læs mere om festivalen og tilmeld jeres kor på www.norbusang.org

Glædelig jul!