2. november 2018

Nyhedsbrev november 2018

FØDSELSDAGSLYS OG LUCIALYS I NOVEMBERMØRKET

Så nærmer vi os den 11. november, dagen hvor Folkekirkens Ungdomskor blev født. Det fejres ved en række lokale arrangementer i de enkelte stiftskredse – koncerter og korstævner:

Lørdag den 10. november 2018:
Jubilæumskoncert i Vor Frelsers Kirke i Horsens - arrangør Aarhus Stiftskreds
Jubilæumskoncert i Sct. Peders Kirke i Rander - arrangør Aarhus Stiftskreds
Jubilæumskoncert i Silkeborg Kirke - arrangør Aarhus Stiftskreds
Jubilæumskoncert i Aarhus Domkirke - arrangør Aarhus Stiftskreds
Jubilæumsstævne i Ansgars Kirken i Aalborg - arrangør Aalborg Stiftskreds
Jubilæumsstævne i Odense Domkirke og Gråbrødre Klosterkirke - arrangør Fyns Stiftskreds
Jubilæumsstævne i Ribe Domkirke - arrangør Ribe Stiftskreds

Lørdag den 17. november 2018:
Jubilæumsstævne i Klostermarkskirken i Ringsted - arrangør Roskilde/Lolland-Falster Stiftskreds

Læs mere om de forskellige arrangementer i kalenderen på www.fuk.dk

Vi ønsker et stort tillykke til os alle i Folkekirkens Ungdomskor!

KORLEDELSE I BRED STILVIFTE
Folkekirkens Kirkemusikskoler udbyder i 2019 en spændende ny fagpakke, der giver en samlet uddannelse, der svarer til et modul i en diplomuddannelse. Fagpakken består af 4 moduler fordelt over 10 kursusdage og giver korlederen kompetencer til at arbejde med stilarter som jazz, rock, pop og gospel i koret.
Undervisningen foregår på Sjællands Kirkemusikskole i Roskilde i foråret 2019, og der er tilmeldingsfrist torsdag d. 15. november. Læs mere i den vedhæftede brochure eller skriv til jorb@kmdk for spørgsmål.

MELD JER TIL ÅRETS LUCIASTAFET OG VIND EN KORWORKSHOP
Hvert år tænder vi et lys i mørket ved at synge og samle ind, så fattige og udsatte kan gå en lysere fremtid i møde. I november og december måned giver kor over hele landet koncerter, så de mørke måneder kan blive fyldt med sang og lys. Hvis du og dit kor har lyst til at være med i Luciastafetten ved at samle ind i forbindelse med fx en koncert, et luciaoptog eller en sangeftermiddag ind under jul, kan I være med i lodtrækningen om at vinde en korworkshop til en værdi af 10.000 kr. Vinderkoret vælger selv den workshop-instruktør, I synes kan give jer den sjoveste og mest inspirerende dag!
For at være med i konkurrencen om en workshop skal I senest 1. december tilmelde jer på https://danmission.dk/lucia/kor/ eller skrive til: Christina Kofoed-Nielsen – ckn@danmission.dk