5. oktober 2018

Nyhedsbrev oktober 2018

SÅ FEJRES 50-ÅRET - MED LANDSSTÆVNE, ENGLEKOR OG MEGET MERE

Så nærmer vi os tidspunktet for Folkekirkens Ungdomskors officielle jubilæumsfejring. Tirsdag den 16. oktober kl. 16.00 holder vi jubilæumsgudstjeneste i Vor Frue Kirke, Domkirken, hvor de mange sangere fra Landsstævnet vil opføre jubilæumsværket I kor med alle engle. Vi håber at se så mange af jer som muligt, så vi sammen kan fejre FUK’s 50-års jubilæum. Skulle nogen være forhindret den 16. oktober, vil der også være mulighed for at høre Landsstævnekoret synge ved deres afslutningskoncert onsdag den 17. oktober kl. 15.00. Koncerten finder sted på Sankt Annæ Gymnasium, Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby.

Siden 2009 har FUK-sangen skrevet af Thomas Lennert floreret på bl.a. sommerskoler og landsstævner samt lokalt rundt i landets kirker på korlederes eget initiativ. I anledning af FUK’s 50-års jubilæum i år har vi fået indspillet sangen og håber herigennem at kunne udbrede kendskabet til vores kororganisation. FUK er nemlig både klassisk kor og kirkeklokker samt rock og raske rumbarytmer – vi er en bred organisation som favner hele folkekirkens korliv. Sangen må synges af alle, alle steder og til alle tider! Se videoen og download noderne til sangen på vores hjemmeside: www.fuk.dk
FUK-sangen findes også som singback, så hvis man gerne vil synge sangen hjemme i koret med det indspillede akkompagnement, kan man finde det her: https://open.spotify.com/album/7CRIqFHdxIEBSN0Xoqjsck?si=2-gWXzRBSha4t6Z6HQmROg

BØRNEKORAKADEMIET
I Folkekirkens Ungdomskor er vi glade for det tætte samarbejde med Børnekorakademiet, der udbyder kurser til korledere på alle niveauer og geografisk spredt i hele landet - så mange flere kan få gavn af undervisningen.
Børnekorakademiets efterårsaktiviteter er allerede i fuld gang, men der er stadig mulighed for at tilmelde sig følgende
Masterclass i Pigekorledelse den 2. – 3. november 2018 i Esbjerg. Tilmeldingsfrist den 10. oktober 2018.
Børnekorledelse for viderekommende. Børnekorakademiets 2-årige efteruddannelse i Fredericia har optagelsesprøve den 9. november 2018 med studiestart i januar 2019. Tilmeldingsfrist den 16. oktober 2018.
Læs mere om begge aktiviteter i flyers her (PDF) og her (PDF) eller på www.bornekorakademiet.dk.