12. juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019

SOMMERNYT

Stemmen i Centrum
Kom med til en eksklusiv kursusdag med Susanne Wendt og Christina Holm Dahl, som giver inspiration og nye redskaber til korlederens arbejde med sin egen og korsangernes stemmer. Dagen er rettet mod tidligere deltagere på efteruddannelsen, Korlederstemmen – men er åben for alle – og er tilrettelagt som en parallel kursusdag sammen med modul 2 i Korlederstemmen lørdag den 2. november 2019, kl. 10-16 i Hans Tausens Kirke i Odense.
Tilmelding pr. mail senest den 18. oktober 2019 til kursus@fuk.dk. Læs mere i vedhæftede flyer og på www.fuk.dk.

Velkommen til ny projekt- og kommunikationsmedarbejder
Det er en glæde at kunne byde velkommen til Folkekirkens Ungdomskors nye projekt- og kommunikationsmedarbejder Thomas Breck. Med en uddannelse indenfor kommunikation og biologi har Thomas Breck mangeårig erfaring som videnskabsjournalist, projektleder, sekretariatsleder og kommunikationskonsulent. Hans passion for musik og kultur har ført til en uddannelse fra Musikvidenskabeligt Institut i Music & Arts Management med fokus på kulturledelse. Thomas kommer fra et job i konsulentbureauret Rasmussen og Marker, og tiltræder stillingen i Folkekirkens Ungdomskor den 12. august 2019. Stillingen skal styrke organisationens kommunikation og understøttelse af de frivillige ved projektledelse og fundraising mv.

GOD SOMMER OG PÅ GENSYN…
Smag på Sommerskolen i Rønde den 29. juli (frist for tilmelding den 21. juni)
Bevæg Koret i Viborg den 30. august (frist for tilmelding den 16. august)
Bevæg Koret i Toftlund den 9. september (frist for tilmelding den 26. august)
Koret Indefra i Roskilde den 13. september (frist for tilmelding den 30. august)
Korlederstemmen i Odense fordelt på fem moduler og individuel sangundervisning i perioden 4. oktober 2019 – 7. marts 2020 (frist for tilmelding den 16. september)
Stemmen i Centrum i Odense den 2. november (frist for tilmelding den 18. oktober)
Bevæg Koret i Ringsted den 24. april 2020 (frist for tilmelding den 10. april)
Læs mere på www.fuk.dk under ’aktiviteter’ og ’kurser og stævner’.

Desuden byder 2020 på Alsangsprojekter i Folkekirkens Ungdomskor. Ved spørgsmål til disse, kontakt Anne Kari Ferenczi på annekari.ferenczi@gmail.com eller bliv medlem af FUK’s facebookgruppe for Skole-kirke samarbejde, hvor vi vil give løbende informationer: https://www.facebook.com/groups/2142992239113535/