1. marts 2019

Nyhedsbrev marts 2019

FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR BYDER FORÅRET VELKOMMEN MED NYT FOR KORLEDERE

GRATIS STUDIEDAGE PÅ NODEBIBLIOTEKET I LØGUMKLOSTER
I perioden den 10. – 21. juni 2019 åbner Nodebiblioteket på Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter i Løgumkloster igen dørene for korledere i Folkekirkens Ungdomskor til Studiedage. Et ophold – én eller flere dage - under Studiedagene giver mulighed for inspiration og arbejdsro til, at man kan fordybe sig i nyt korrepertoire for alle typer kor og i mange musikalske genrer samt i faglitteratur om metodik, salmer, liturgi og korledelse osv. Samlingen, der er opbygget gennem FUK’s 50 årige historie omfatter 14.500 registrerede noder og bøger. Bibliotekar Helle Kjeldsen og faglig konsulent Gitte Preussler er klar med råd og vejledning i forhold til specifikke søgninger og brug af databaserne. Læs mere om tilbuddet på vedhæftede flyer og www.fuk.dk. Tilmelding til faglig konsulent Gitte Preussler på nodebiblioteket@fuk.dk.

VI GIVER SANGEN VINGER – SKAL DU MED OP AT FLYVE?
Folkekirkens Ungdomskor byder i samarbejde med Rønde Højskole atter i år velkommen til en uges ophold med masser af sang og musikalsk fællesskab. Sommerkurset Sangen har vinger, som finder sted den 29. juni – 5. juli 2019 på Rønde Højskole, er et kursus for alle, der har lyst til at synge og opleve den fælles glæde ved at synge sammen. Både øvede korsangere og begyndere er velkomne. Undervisere er de professionelle og erfarne korledere i Folkekirkens Ungdomskor Anne Lise Quorning og Brian Stenger Poulsen. På ugens program er også foredrag, koncert og deltagelse i højmesse i Jyllands rundkirke, Thorsager Kirke. Læs mere om tilmelding og pris på vedhæftede flyer og www.fuk.dk.

HAR DU HUSKET AT TILMELDE DIG…?
”Sæt turbo på indstuderingen - med korkonsulenterne” er en kursusdag med fordybelse i effektive indstuderingsmetoder med tips og tricks til god og sjov indlæring af ny musik og tekst i koret. Vi glæder os til at præsentere jer for lege, idéer og materialer, der sætter skub i indstuderingen, nodeforståelsen, gehør og prima vista for kor med sangere i alle aldre.
Kursus i Sorø Sognegård den 26. april 2019 kl. 10-16. Tilmeldingsfrist den 12. april 2019.
Kontakt kursus@fuk.dk / 21 20 70 51 for tilmelding eller spørgsmål og læs mere i vedhæftede flyer.