Inspiration og generalforsamling

Kredsens årlige generalforsamling

Start: 14. januar 2022 09:30
Slut: 14. januar 2022 14:30

Tårs Sognegård

Frejlev Klostervej 13

9830 Tårs

Velkommen til årets generalforsamling. En dag med både hyggeligt samvær med kollegaer, ny inspiration og en opdatering om vores stiftskreds’s arbejde og økonomi.

Efter en omgang rundstykker vil Anne Lise Quorning, som til daglig arbejder som organist og korleder ved Fredenskirken,Viby/Århus, bruge et par timer på at inspirere os ud fra overskriften “Korsang - bevægelse - korklang”

Anne Lise har sendt følgende hilsen: Kære Aalborg Stiftskreds!

Jeg har nogle spørgsmål, som jeg gerne vil vende med jer: Hvad gør sangen ved os? Hvorfor vil vi den så gerne? Hvad sker der, når vi synger sammen? Er korsang en bevægelse? Hvad kræver det af korlederen at lede et kor - og hvad kræver det af sangeren? Hvor kommer klangen fra? Og hvorfor fylder kor bare så meget?

Gennem oplæg og eksempler på korsatser og sange, egne erfaringer og min uundværlige værktøjskasse, ser jeg frem til, at vi sammen kan finde frem til svarene.

Glæder mig til at se jer!

Anne Lise

Efter at være blevet fyldt med nye ideer fra Anne Lise, spiser vi frokost sammen inden vi går i gang med den årlige generalforsamling.Vi skal se på året der gik, og se fremad. Se på hvad vi kan gøre bedre og hvad vi gerne vil i Aalborg Stiftskreds. Og måske er vi heldige at få nye med i bestyrelsen så vi atter bliver fuldtallige.